Kvinnor som älskar för mycket!



Kan det vara så att kvinnor lägger mycket energi på män? Eller att tankarna blir ofta på deras området?  Det finns en bok som heter "Kvinnor som älskar för mycket!". Boken är skriven av den amerikanske psykoterapeuten "Robin Norwood" och den boken väckte starka reaktioner hos kvinnor. 

Rädslan att bli övergiven gör att kvinnor stannar i relationer som är destruktiva. Många kvinnor hamnar i olyckliga relationer sedan kämpar de för att få så kallade dessa dödsdömda förhållanden att fungera, genom att älska mannen ännu mer. Jag anser att grunden till det är problemet med självkänslan och tomhet, eller vad tycker ni?

Ta hand om er.






                                                       


Måste vi hinna med allt?

God kväll mina läsare, nu väntar jag på att resten av familjen ska  komma hem till mig, har massa tända ljus, har en flaska röd vin öppen och maten är klar.
 För det första måste vi ha insikt att vi inte kan göra allt på en och samma gång, jag menar att kvinnor vill göra karriär, skaffa familj, arbeta och t om försöka hinna renovera och inreda huset.
Det är säkert att många utav er som vill ha sånt. Men jag anser att det viktiga är att kunna välja, prioritera och framför allt vara medvetna att ni måste må bra.
Här är några tips på vilka sätt ni kan älska er vardag.

- Planera på det bästa sätt din familjeliv
- Va optimistiskt, allt brukar ordna sig oavsett.
- Lär dig av din vardag bör det inte blir som du hade planerat.
- Glöm inte att ha tid för dig själv.
Ha inga skuldkänslor för att du inte hinner med allt. Om det är flera medlemmar i familjen, använd resurserna. Lär dig att släppa och deligera vidare. Ta hand om er!!

Fina underkläder.

 nelly. com, älskar deras produkter!

                                    





Kvinnor!!

                              



                     Snart ska jag berätta hur män tänker och tycker om oss kvinnor! Missa inte det!

Slow Sex



Hej mina läsare, hoppas ni har haft en mysig dag i detta dystra väder, gör det positiva av denna höstdag. Tänd ljus unna dig själv en trevlig stund med din familj, med dig själv och ta det lungt.

Imorse satt jag och åt frukost med en vän och vi satt och diskutera om Sex, vad är det vi kvinnor egentligen söker inom sex? Varför söker vi det?

Vi kvinnor är mer känslosamma och kvinnan vill ju uppnå en djupare intimitet med sin partner eller vad tycker ni?
Jag läste en artikel idag som handlar om vad så kallade "Slow Sex" betyder och och det är en sexuell möte där närvarokontakt är huvudämnet. Det handlar om uppmärksamhet för varandra närvaro, ett mer innerligt och synligt sätt att umgås på ett sexuellt sätt. Det handlar om att fokusera på varandet än görandet. I dagens läge är vi drabbade av stress och av enorm trötthet som påverkar relationen, det gör att sexet blir mekanisk och kontaktlöst. Vi kvinnor vi önskar oss en äkta möte som kan innehålla uppmärksamhet, uppskattning och framför allt kärlek. Slow sex är en långsam beröring som gör oss lugna, öppna, närvarande och uppmärksamma för vår partner.

Det innebär att utforska hur mycket du vågar och på vilket sätt du bjuder in din partner. Det handlar om att lyfta fram det bästa av varandra..

Börja med att: Massera innan, va i nuet och njut av varandra.

Ge och ta, den som tar emot talar om vad som är skönt och önska dig av olika slag beröring på olika ställen av kroppen.

Hoppas att det här är ett intressant ämne som ni kan få en reflektion av. Ta hand om er!


   
                                








Läs kommentarerna och våga tycka!

                           


                    




TACK LÄSARE FIA FÖR DINA UNDERBARA KOMMENTARER <3




Mode: Söta klänningar!

Jag älskar klänningar och håller på att göra en samling. Ofta får jag klänningar som present från mina nära kära. Här har jag valt några fina modeller. Kvinna; våga använda klänningar/ Kram





.     
      
                                                       
       












                      


Nya utmaningar ökar självkänslan



Det här kommer direkt från mina tankar och av egen erfarenhet. Ibland behövs det att göra nya saker i livet, saker som är mera utmanande där det kan finnas en annorlunda och stimulerande miljö. På det sättet har man möjlighet att lära sig och utforska nya upplevelser. Vi stimulerar oss genom nya utmaningar och desto mer utvecklas vi.

Självkänsla påverkas positivt genom att du har vågat och ta ett riktigt steg. Du skaffar dig mer resurser och en bredare överblick. Du ger också möjligheten att påverka ditt privatliv, man ska inte glömma att 80% av människor hittar sin partner på arbetet. Darför säger jag till er mina läsare att det finns goda skäl till att du mår bättre av nya utmaningar, du blir smartare, du utvecklas, du lär dig mer. Gör en förändring i ditt liv, gör saker som kan påverka ditt liv till det bättre. 
 

                                                                     Våga ta steget!   



Öka din självkänsla med positiva budkap

Många av de tankar vi tänker om oss själva är samma om och om igen varje dag. Man kan lära sig och träna sig i att tänka mer positivt om sig själv, jag vill säga att om man ofta tänker att man duger, att man gör rätt, att man kommer få det där eftertraktade nya jobbet, att man är vacker så kommer man också börja "tro"på det själv. Ordet har makten!! 
 Du kan tänka dina positiva budskap tyst för dig själv eller uttala dem högt framför spegeln. Ett annat sätt är att skriva ner dem och sätta upp dem på väggen hemma eller på din arbetsplats. Affirmationer blir som mest kraftfulla när de uttalas i nutid, detta är enligt en artikel som är super bra.

Här kommer några exempel som du kan använda, fyll gärna själv på listan med stärkande affirmationer som passar dig i det du behöver utveckla just nu:
  • Jag är värdefull
  • Det är okej för mig att göra misstag
  • Jag tar ansvar för mitt eget liv
  • Jag duger som jag är
  • Jag är medveten om mina goda sidor
  • Andra uppskattar mig mest när jag är mig själv
  • Jag är bra på att sätta gränser och säga nej
  • Mitt liv är bra på alla sät




                                          




                                                               Bekräfta dig Kvinna!!


Lider vi kvinnor av mindervärdeskomplex?

Vi kvinnor är mera känslosamma och vi upplever omvärlden på ett annorlunda sätt. Jag har fått frågan om varför vi kvinnor är elaka mot varandra? Varför det finns så mycket rivalitet som vi kan hänvisa kanske till en låg självkänsla. I detta tema kan vi fördjupa oss och hitta flera strategier och hur vi kan förbättra och förstärka självkänslan. Snart kommer jag lägga ut ett intressant artikel som kan hjälpa oss som tips att få en bättre självkänsla. Mindervärdeskomplex handlar mycket om rädsla, oro från det förflutna och oro för hur framtiden kommer se ut och det ska vi försöka fokusera på, att kunna minska oron, lindra rädslan och uppnå en självkänsla. Jag tackar för frågorna och vi kommer att prata om det framöver.

Vill ni veta vad 20 män, som är singlar ser och vad dom förväntar sig på oss kvinnor en relation och hur man kan uppnå just deras hjärtan.

Vi hörs!

Behandla bort den gråa hösthyn !

 

Vi lever i ett samhälle med högt tempo och ett enormt utbud av information och intryck. Det ställs stora krav på oss kvinnor att kunna hantera allt detta. Man måste kunna koncentrera sig på det väsentliga utan att låta sig splittras av ovidkommande impulser och intryck. Man behöver dessutom kunna sortera och organisera intrycken så att man får grepp om sin tillvaro. Stresstålighet, snabbhet, effektivitet och förmåga att samtidigt hålla flera bollar i luften är egenskaper som premieras både i skolan och i arbetslivet. Våra förutsättningar att klara av det moderna samhällets krav är olika och kan variera beroende på hur vi mår eller om vi är stressade och trötta. Ta kroppens varningssignaler på allvar, det kan förhindra att en vanlig trötthet utvecklas till utbrändhet. Glöm inte att ta hand om din kropp, när du gör det påverkar du också din själ.

Det är viktigt att ta hand om huden inför vinter, här har hittat ett intressant och annorlunda sätt attt behandla huden. Choklad inte bara smakar bra men har även en mycket god effekt på hudens utseende. Grunden i choklad är kakaosmör som innehåller vårdande egenskaper och berikad naturlig doft av choklad. Huden släpper hormoner som kallas lycka endorfiner, vilket i praktiken lindrar stress, ger av avslappning och förbättrar humör.

Rengöring och chokladpeeling med choklad/kaffeolja. Du får en skön ansikts-, nacke och dekolletagemassage samt choklad/mintmask som verkar sammandragande och cirkulationsökande. Helt fantastikt! Det finns flera behandlingar med choklad och apelsinolja. Vill du veta mer, kan du ni få adressen och mer rekomendationer.



                                                                     
                     NI kan även köpa chokladmask för ansikte och kroppen till den mannen som ni älskar!


Underbara kvinnor!

Att vara kvinna är en gåva, vi är skapade på ett perfekt sätt. Vi kan skaffa barn, älska med annorlunda känslighet, tålmodig för det mesta. Vi ger mycket till den andra och många gånger får vi inget tillbaka. Jag älskar att vara kvinna och jag anser att vi får väl uppmuntra och ta hand om varandra. Denna blogg är speciell till er.

Hej! Mitt namn är Francia och jag önskar att ni följer min blogg med syftet att ni kan få stöd och njuta av intressanta inlägg som kommer att vara inriktade först och främst för att lyfta upp er som människor. Vi ska träna oss att kunna bygga upp bättre självkänsla, hur man hanterar hinder och möjligheter utan att förlora hoppet. Att kunna älska dig själv och att tro på kärlek. Vi, kvinnor! Vi kan och tillsammans kommer vi att ha fantastiska roliga moment i denna blogg. Intressanta intervjuer, mode, skönhet, matlagningar, barn och uppmuntrande inlägg som kommer att handla om hur vi ska kunna behålla en positiv mentaliserande inställning inför våra liv.



RSS 2.0