Lider vi kvinnor av mindervärdeskomplex?

Vi kvinnor är mera känslosamma och vi upplever omvärlden på ett annorlunda sätt. Jag har fått frågan om varför vi kvinnor är elaka mot varandra? Varför det finns så mycket rivalitet som vi kan hänvisa kanske till en låg självkänsla. I detta tema kan vi fördjupa oss och hitta flera strategier och hur vi kan förbättra och förstärka självkänslan. Snart kommer jag lägga ut ett intressant artikel som kan hjälpa oss som tips att få en bättre självkänsla. Mindervärdeskomplex handlar mycket om rädsla, oro från det förflutna och oro för hur framtiden kommer se ut och det ska vi försöka fokusera på, att kunna minska oron, lindra rädslan och uppnå en självkänsla. Jag tackar för frågorna och vi kommer att prata om det framöver.

Vill ni veta vad 20 män, som är singlar ser och vad dom förväntar sig på oss kvinnor en relation och hur man kan uppnå just deras hjärtan.

Vi hörs!

Kommentarer
Postat av: nicole, din tredje dotter:)

äntligen en blogg med en mening och ett bra budskap. ser fram emot att läsa och få mycket tips och råd. Du är en grym kvinna. love u!

2011-10-24 @ 22:11:11
Postat av: Anonym

Nicole: Love you to!

2011-10-24 @ 23:42:46
Postat av: Lilly

Hej. Tack för den fina bloggen. Ja varför är det så här med kvinnor? Är det såhär för kvinnor i lagidrotter också?killar har ju historiskt fostrats i lagidrotter som kanske har gjort dem bättre på att sam spela. Och är det verkligen mindervärdes komplex? Ibland kan det väl vara så att enstaka kvinnor blir utstötta o mobbade för att de inte passar in , tänk om de är dumma? Alla människor är ju inte bra. Man ska ju respektera alla men då måste man kanske respektera att inte alla kan respektera alla. Bra fråga att lyfta. Och diskutera. Så att konsensus kan leda till bra. Kram.

2011-10-25 @ 11:09:48
Postat av: Fia Eklund

Självklart gör vi det...men är det så konstigt egentligen??? Samhället ser ut som det gör och klycshan blir större mellan oss istället för att vi sammanstrålar och håller ihop, mycket tror jag beror på konkurrans, utseende, karriär ett ex: du kommer in på en fest är okänd, de andra "kvinnorna" på festen känner varandra , ser du bra ut har skyssta kläder eller något som utmanar så börjar det snackas en massa "skit" bakom din rygg INGEN av dessa kvinnor vet vem Du är eller vad du står för och vad Du har för värderingar!!! sådana här situationer märks ganska tydligt och varför? gör vi detta mot varandra istället för att möta upp lära känna och faktiskt kanske få ytterligare en livskamrat...ja det kan man fråga sig? Detta sätter spår i den okända kvinnans självkänsla och självförtroende om man tar åt sig...en fest kan förstöra flera års slit...att tänka på!!

2011-10-27 @ 01:44:59
Postat av: Fia Eklund

Om detta försegår i lagsporter??? Ja jag tror faktiskt vi har svårt slippa undan det vart vi än kommer, vissa kvinnor blir tyvärr väldigt elaka på sin resa genom livet och har konsten att dra med sig andra...frågan är hur man ska komma åt dem...eller kanske snarare hjälpa dem, för någonstans har ju deras självkänsla och självförtroende fått sig en törn av någon anledning??! Så därför måste dom hävda sig...eller?

2011-10-27 @ 01:49:40
Postat av: Anonym

hej, läste din text om sex och ställningar. d menar att koordinationen blir bättre så, min koordinatioen är jättedålig, har du mer tips på bättre koordination???

2011-11-06 @ 18:59:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0