Behandla bort den gråa hösthyn !

 

Vi lever i ett samhälle med högt tempo och ett enormt utbud av information och intryck. Det ställs stora krav på oss kvinnor att kunna hantera allt detta. Man måste kunna koncentrera sig på det väsentliga utan att låta sig splittras av ovidkommande impulser och intryck. Man behöver dessutom kunna sortera och organisera intrycken så att man får grepp om sin tillvaro. Stresstålighet, snabbhet, effektivitet och förmåga att samtidigt hålla flera bollar i luften är egenskaper som premieras både i skolan och i arbetslivet. Våra förutsättningar att klara av det moderna samhällets krav är olika och kan variera beroende på hur vi mår eller om vi är stressade och trötta. Ta kroppens varningssignaler på allvar, det kan förhindra att en vanlig trötthet utvecklas till utbrändhet. Glöm inte att ta hand om din kropp, när du gör det påverkar du också din själ.

Det är viktigt att ta hand om huden inför vinter, här har hittat ett intressant och annorlunda sätt attt behandla huden. Choklad inte bara smakar bra men har även en mycket god effekt på hudens utseende. Grunden i choklad är kakaosmör som innehåller vårdande egenskaper och berikad naturlig doft av choklad. Huden släpper hormoner som kallas lycka endorfiner, vilket i praktiken lindrar stress, ger av avslappning och förbättrar humör.

Rengöring och chokladpeeling med choklad/kaffeolja. Du får en skön ansikts-, nacke och dekolletagemassage samt choklad/mintmask som verkar sammandragande och cirkulationsökande. Helt fantastikt! Det finns flera behandlingar med choklad och apelsinolja. Vill du veta mer, kan du ni få adressen och mer rekomendationer.



                                                                     
                     NI kan även köpa chokladmask för ansikte och kroppen till den mannen som ni älskar!


Kommentarer
Postat av: almina och lizette :) !

bra tips ;p

2011-10-24 @ 21:48:10
URL: http://alminalizette.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0