Kom igen Salli.



Hej, tack för din fråga. Jag måste säga till dig Salli för att du ska kunna uppnå, det du villl uppnå så måste du börja ändra ditt tankesätt. Börja med att sätta ett mål under en kort period och att målet ska vara realistiskt. I all detta så är det viktigt att du måste känna motivation. Ta en sak i taget och var medveten att under den här korta perioden så ska du ha fått ett litet resultat av det du har önskat dig. Det är alltid bättre att göra små förändringar än stora förändringar. Människor är annorlunda, du ska absolut inte jamföra dig med andra utan fokusera på de resurser som du själv har. Försök och få hjälp av en person som kan locka dig att uppnå ditt mål.

Undvik att umgås med människor som har samma beteende med dig. Glöm inte att om du tänker annorlunda så kommer ditt beteende och förändras. Ett tips jag har till dig är att du köper ett fint block och antecknar ditt första mål och dela upp "målet" i olika tidsbegränsningar. Försök och bekräfta dig Salli varje gång du uppnår målet.

Jag litar på att du kommer lyckas bra och att du är smart. Har du fler frågor så är det bara att ställa.

Ta hand om dig!



Kommentarer
Postat av: Salli

Åhh du e bäst . Tror att det är rätt det du säger . Att man måste ändra sitt tankesätt och inte ha för bråttom ! Tack francia för tipset . Har sparat denna text :)<3

2011-11-07 @ 00:29:06
Postat av: Regina

grymt tips francia. Men på något sätt känns det nästan som att alltid när man bestämmer sig för att fokusera på sig själv och man sätter mål så kollapsar allting omkring en. Tillexempel bråk med familjen, kärleken eller vad det nu kan vara. Det jag vill få fram är: HUR kan man se till att man inte blir så påverkad utav allting omkring en och bara försöker fokusera på sig själv och göra det som är bäst för en själv? För det har jag väldigt svårt för.

2011-11-07 @ 20:32:27
Postat av: Salli

Kan faktiskt hålla med ovanstående kommentar.

2011-11-08 @ 01:50:56
Postat av: fialita

Tid ja vem har den tid till sig själv som man egentligen vill eller??? hur va det nu va det latmasken som kom på besök nåt bra tv program som tog tiden? fråga mig...jag har tränat 24-7 och älskat det alltid tagit hand om min kropp fysiskt och min latmask har kommit för att stanna känns det som...Du måste själv bestämma dig för vad du skall ge din kropp och själ för energi och kärlek och bestämma dig! Tyvärr har vi nog alla lite svårt för det idag och inte att förunna för livet är en berg och dal bana..tappa inte hoppet gå varsamt fram känn dig för och bestäm Dig för egentid då kommer det att finnas tid för vi är specialister att komma med undanflykter...jag e själv där!!!

2011-12-03 @ 20:26:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0